-
Вигляд16
10 хв.
3 порції
Додайте до свого раціону більше легких салатів. Рекомендую скуштувати цей чудовий рецепт. Він смачний, корисний та готується просто. Обов’язково змішуйте капусту з|із| маслом|мастилом| окремо, інакше всі інгредієнти пофарбуються в один колір.
складові
-
Червонокачанна капуста –
400 г -
Яблука –
1 штука -
Морква –
1 штука -
Чорнослив (без кісточки) –
5 штук -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Червонокачанну капусту нашаткуйте тонкою соломкою. Додайте оливкову олію та перемішайте.
Чорнослив промийте окропом, обсушіть і подрібніть.
Яблуко очистіть, наріжте і збризкайте лимонним соком.
Моркву очистіть та натріть на тертці.
Змішайте капусту, яблука, моркву та чорнослив.
Додайте сіль, мелений перець та перемішайте.
Leave a Review