Салат з червонокачанної капусти, моркви, яблука та чорносливу

  • Вигляд
    16


10 хв.

3 порції

Додайте до свого раціону більше легких салатів. Рекомендую скуштувати цей чудовий рецепт. Він смачний, корисний та готується просто. Обов’язково змішуйте капусту з|із| маслом|мастилом| окремо, інакше всі інгредієнти пофарбуються в один колір.

складові

  • Червонокачанна капуста –
    400 г
  • Яблука –
    1 штука
  • Морква –
    1 штука
  • Чорнослив (без кісточки) –
    5 штук
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Червонокачанну капусту нашаткуйте тонкою соломкою. Додайте оливкову олію та перемішайте.


Чорнослив промийте окропом, обсушіть і подрібніть.

Салат з червонокачанної капусти, моркви, яблука та чорносливу – фото приготування рецепту, крок 2

Яблуко очистіть, наріжте і збризкайте лимонним соком.

Салат з червонокачанної капусти, моркви, яблука та чорносливу – фото приготування рецепту, крок 3

Моркву очистіть та натріть на тертці.

Салат з червонокачанної капусти, моркви, яблука та чорносливу – фото приготування рецепту, крок 4

Змішайте капусту, яблука, моркву та чорнослив.

Салат з червонокачанної капусти, моркви, яблука та чорносливу – фото приготування рецепту, крок 5

Додайте сіль, мелений перець та перемішайте.

Салат з червонокачанної капусти, моркви, яблука та чорносливу – фото приготування рецепту, крок 6

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]